Pestilci Ortaokulu

Vizyon: Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten, evrensel bilgiye koşan, alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknik insan gücünü yetiştiren, uluslar arası düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan,topluma yararlı, paylaşımcı,yaratıcı ve pozitif düşünen, yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil ede nitelikli bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Ders başlama saati: 09:00 Ders bitiş saati: 15:25
Isınma: Doğalgaz kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: CAN YOU PLAY WITH ME */ BENİMLE OYNAR MISIN Can You Play With Me, Pestilci Ortaokulunun koordine ettiği AB Hibe destekli okul hareketliliği olan bir projedir.

WEB - https://pestilciortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Uzunmehmet Mah. 1 Nolu Azaklıoğlu Sok. No 17 Kdz. Ereğli / Zonguldak

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Uzun Mehmet Mahallesi 1 Nolu Azaklıoğlu Sok. No:17 67320 Kdz.Ereğli/Zonguldak

Adres - Uzunmehmet Mah. 1 Nolu Azaklıoğlu Sok. No 17 Kdz. Ereğli / Zonguldak

Ulaşım Ulaşım, kişisel araçlar ve saatte bir ilçe merkezinden hareket eden minibüsler aracılığı ile yapılmaktadır. Ayrıca okulun 400 metre kadar uzağından 15 dakikada bir Kestaneci minibüsleri geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1 km